Wielton Group
ikona eu
Close button

ЗА КОМПАНИЯТА WIELTON

Wielton S.A.

Широка гама операции

Wielton S.A. е един от трите най-големи производители на полуремаркета, ремаркета и надстройки в Европа и е сред десетте най-добри производители в индустрията.

Мисията на Wielton Груп е да създава и доставя най-добрите транспортни решения за бизнеса. Ние държим на четирите основни ценности в нашата дейност: хора, инициативност, качество и безопасност.

За нас хората са най-важният капитал и актив на компанията. Всеки един от нашите служители е важна връзка в изграждането на корпоративна стойност и ние третираме неговата / нейната работа със съответното уважение. Също толкова важно за нас е активното търсене на решения. С въвеждането на най-новите решения ние придобиваме независимост, което ни кара да търсим нови възможности за развитие. Освен това, също толкова важно е да се погрижим за качеството на всеки процес. Въвеждаме най-добрите решения във всички корпоративни отдели. Стремим се да бъдем еталон от гледна точка на прилагането на най-ефективните практики в областта на организацията и технологиите. При създаването на нашето портфолио, на работната среда и процедурите се грижим за безопасността на нашите клиенти и служители, както и за корпоративното ни развитие.

Искаме да бъдем най-добрите в нашата индустрия и да продължим да увеличаваме пазарния дял на нашите продукти. Стремим се да бъдем навсякъде, където можем да достигнем до нашите клиенти. С широката ни мрежа за продажби, нашите продуктите се продават в 35 страни в Европа, Азия и Африка. Повече от 75 000 полуремаркета и ремаркета с логото на Wielton вече са на път. Нашите клиенти са транспортни, строителни, производствени, дистрибуторски и земеделски компании. Най-съвременните решения и динамичните операции са ръководните принципи на нашия бизнес.

Ние разработваме собствени технологични идеи от години. В рамките на Wielton Груп работят повече от 2000 души, включително 200 инженери и конструктори, които оптимизират производствения процес и въвеждат най-новите технологии.

Wielton в цифри

0
ПОТЕНЦИАЛНИ ПРОДУКТОВИ КОНФИГУРАЦИИ
0 БРОЙ ГЛОБАЛНИ ПАЗАРИ НА ПРОДАЖБА
0 БРОЙ ХОРА, РАБОТЕЩИ ВЪВ WIELTON Груп
0 ПРОДУКТОВИ ГАМИ

Структура на Wiеlton Груп

РАБОТИМ В СВЕТОВЕН МАЩАБ ЧРЕЗ СИЛНИ МЕСТНИ БРАНДОВЕ

Структура на Wiеlton Груп

РАБОТИМ В СВЕТОВЕН МАЩАБ ЧРЕЗ СИЛНИ МЕСТНИ БРАНДОВЕ
Wielton

Полша

Дружество, основано през 1996 г. От 2006 г. е регистрирано на Варшавската фондова борса. Wielton S.A. е един от големите производители на полуремаркета, ремаркета и надстройки в Европа.

Виж повече
Fruehauf

Франция

Fruehauf е водещ производител на полуремаркета и ремаркета. Компанията притежава 44% дял от ключовия пазарен сегмент на полуремаркета във Франция. Всяка година се произвеждат над 4000 полуремаркета.

Виж повече
Viberti

Италия

Компанията Viberti е основана през 1922 г. в Торино. От години тя изгражда своята позиция около изключително широк спектър от транспортни средства. Viberti е първата компания в бранша, получила сертификат ISO 9001 през 1995 година.

Виж повече
Cardi

Италия

Компанията Cardi е основана през 1919 г. във Верона. Още от самото начало компанията е известна със създаването на продукти по поръчка, високо качество на произвежданите превозни средства и персонализиране на производствената линия, за да отговори на специфичните нужди.

Виж повече
Wielton Agro

Полша

Wielton Agro is a manufacturer of agricultural vehicles. It was established in 2009 as part of the Wielton Group. The brand offers six product families available in a variety of configurations.

Виж повече
Langendorf

Германия

Langendorf е семейна компания с повече от 125 години опит. Марката е един от водещите европейски производители на превозни средства, която предлага широка гама от продукти. Девизът на Langendorf е "Високи технологии на колела"

Виж повече
Lawrence David

Великобритания

Lawrence David работи устойчиво на британския пазар повече от 45 години. Днес общият годишен капацитет на компанията е около 23 000 превозни средства и пазарен дял от 9,9%. Продуктовото портфолио включва ремаркета, полуремаркета и микробуси, както и решения от типа „последна миля“, които съставляват около 13% от портфолиото.

История

РАЗВИТИЕ НА МАРКАТА WIELTON ПРЕЗ ГОДИНИТЕ
1996
1998-1999
2000
2003-2004
2006
2007
2008
2012
2014
2015
2016
2017

Разгледайте нашата мрежа

Намерете представител и поискайте оферта, съобразена с Вашите нужди