Контакт

Калин Цветков / Kalin Tsvetkov

e-mail: k.tsvetkov@wielton.com.pl

e-mail: tsvetkov.kalin@gmail.com

Mob: +359 888 52 69 62

 

Венелин Нинов / Venelin Ninov

v.ninov@wielton.com.pl

Mob: +359 888 52 29 60

 

Резервни части / Spare parts

e-mail: bg.service@wielton.com.pl
mob: +359 889 55 22 96

София
бул. Ботевградско шосе 272


Свържете се с нас

Контакт

*задължително поле
*задължително поле
*задължително поле